Krydrede kyllingklubber
Ingredienser
- 12 -16 kyllingklubber , omtrent 1,2 kg
- 1 ts chiliflak
- 1 ts røykt paprika
- 1 ts vanlig paprika
- 1 ts spisskummen
- 2 ss ketchup
- 1⁄2 dl olivenolje
- 1 1/2 ts havsalt
- Litt finhakket korinder, kan sløyfes
Slik gjør du
- Legg kyllingklubbene i en bolle og tilsett de andre ingrediensene. Bland godt slik at kyllingklubbene er helt dekket med marinaden. Sett kald til marinering i ca 2 timer eller lengre. Kyllingklubbene kan også stekes med det samme, men blir best når smaken av ingrediensene får sette seg.
- Forvarm ovnen til 200°C
- Legg kyllingklubbene i en langpanne. Stek midt i ovnen på 200 °C i ca. 30 minutter, eller til de er gjennomstekte og har fått fin farge.