Krydrede kyllingklubber

 

 

 

Krydrede kyllingklubber

Personer : 4

Ingredienser

  • 12 -16 kyllingklubber , omtrent 1,2 kg
  • 1 ts chiliflak
  • 1 ts røykt paprika
  • 1 ts vanlig paprika
  • 1 ts spisskummen
  • 2 ss ketchup
  • 1⁄2 dl olivenolje
  • 1 1/2 ts havsalt
  • Litt finhakket korinder, kan sløyfes

Slik gjør du

  1. Legg kyllingklubbene i en bolle og tilsett de andre ingrediensene. Bland godt slik at kyllingklubbene er helt dekket med marinaden. Sett kald til marinering i ca 2 timer eller lengre. Kyllingklubbene kan også stekes med det samme, men blir best når smaken av ingrediensene får sette seg.
  2. Forvarm ovnen til 200°C
  3. Legg kyllingklubbene i en langpanne. Stek midt i ovnen på 200 °C i ca. 30 minutter, eller til de er gjennomstekte og har fått fin farge.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.