Litt om meg

Hei og velkommen til min side

Jeg heter Aicha Bouhlou og jeg liker å lage mat.   Født i Marokko, vokst opp i Tyskland og Bergenser av overbevisning.  Store deler av mitt voksne liv har jeg jobbet med kunstformidling og som gallerist i Bergen . I 2012 la jeg ned kunstgalleriet mitt. Jeg begynte med fotografering og det mest nærliggende å fotografere var maten jeg lagde hver dag. Bildene ble først delt på Instagram, her oppdaget jeg rask at jeg jeg hadde havnet på rett hylle. I desember 2015 kom bloggen Aichas mat.

Aichas kjøkken, 2016                             Den grønne maten, 2017                     Litt kjøtt, mer fisk, Mest grønt, 2019

          

Bøken er utgitt på Gyldendal Norsk Forlag.

Jeg har vært opptatt av mat hele livet.  Ikke så avansert mat men enkel god hverdagsmat som gleder.  Mat med mye grønsaker og fisk er mine favoritter.

Maten jeg lager er farget av min marokkanske bakgrunn, men også av min multikulturelle oppvekst i Tyskland og mitt liv i Norge.  Den er påvirket av mine reiser og møter med mennesker, kulturer og hendelser.  Jeg er opptatt av at det ikke skal være så vanskelig å få matglede inn på på kjøkkenet. Det er hverdager det er flest av, så hvorfor ikke vise litt entusiasme for maten hele uken.

På denne siden deler jeg maten vi spiser hver dag. Jeg bruker lite salt, en del krydder og mye urter. Du må prøve å tilpasse salt og krydder slik du vil ha det.  Gjør maten til din egen og husk å gi den litt kjærlighet 🙂

 

                                  lamme-spyd-med-sesam-og-reddik-

 


Kontakt for å høre om mulighetene som finnes for å promotere din merkevare eller andre henvendelser. Send en epost

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  COPYRIGHT

  All content on this blog, including photography are my work and owned by me Aicha Bouhlou, which means it is Copyrighted with ©All Rights Reserved. Photographs CANNOT be reproduced or copied in any form for commercial purposes (on websites, blogs, in print) without permission.

  Please contact me for permission & questions.

  Thank you for visiting!