Thai inspirerte poteter
For Thai inspired potatoes recipe in english scroll to the bottom of this page 👇🏾 Er du på jakt etter inspiration til kjøttfri mandag eller en ny oppskrift til godt tilbehør, er denne herlige potetretten noe jeg ville har prøvd meg på. Oppskriften skal fungere som inspirasjon og du må gjerne utvide denne varme deilige salaten med både flere grønnsaker, lime, kylling, fisk eller kjøtt.
Ingredienser
- 800 g poteter
- 3 ss vegetabilsk olje
- 8 ss riseddik
- 1-2 rød chili, hakket
- 1 ts revet ingefær
- 2 ts brunt sukker
- 1 hvitløksfedd, knust
- 4 vårløk, hakket
- Frisk koriander, hakket
- Persille, hakket
- Usaltete peanøtter, hakket
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 200°C
- Del potetene i to eller fire, litt avhengig av størrelse. Vend potetene i oljen og ha på salt. Legg potetene i en langpanne og stek dem i ovnen til de er gyllenbrune og sprø. Ha eddik, sukker, hvitløk, chili, ingefær og hvitløk i en kasserolle. Varm opp og la det småkoke i ca 1 minutt til sukkeret er oppløst. Bland poteter, eddikblandingen, vårløk og urter. Smak til med salt og pepper og topp med hakkede peanøtter.
Thai inspired potatoes
Meatless days inspiration or as a lovely side dish. They are absolutely irresistibly!.
3 tablespoons vegetable oil
8 tablespoons rice vinegar
1 - 2 red chili, chopped
1 teaspoon grated ginger
2 teaspoons brown sugar
1 garlic clove,
4 scallions, chopped,
Fresh coriander, chopped
Parsley, chopped
Unsalted peanuts, chopped
ingredients
800 g potatoes3 tablespoons vegetable oil
8 tablespoons rice vinegar
1 - 2 red chili, chopped
1 teaspoon grated ginger
2 teaspoons brown sugar
1 garlic clove,
4 scallions, chopped,
Fresh coriander, chopped
Parsley, chopped
Unsalted peanuts, chopped
Åse 12. desember 2016 (17:43)
Potetsalat
Aicha Bouhlou 12. desember 2016 (19:29)
Ja varm potetsalat 🙂
8 x Potetsalat – Aichas Mat 16. mai 2018 (17:27)
[…] Thai inspirerte poteter […]