Pecorino Poteter
Recipe for pecorino potatoes in english at the bottom of the page 👇🏾
Pecorino poteter er en glutenfri fornøyelse og de beste kokte potetene jeg har spist på lenge.
Ingredienser
- 700 g poteter
- 1 dl extra virgin olivenolje
- Havsalt
- Frisk finhakket persille
- 50 g Pecorino, finrevet,
- Nykvernet sort pepper
Slik gjør du
- Skrell poteter, skjer i store terninger og kok dem i en stor gryte med saltet vann til de er møre i ca 15 minutter. Hell vann av potetene. Tilsett oliven olje, tilsett halvparten av pecorino osten,1 ss pepper og persille og bland til osten er smeltet og alle potetene er dekket av ost og olje. Smak til med salt og pepper, overføre til en tallerken og topp med resten pecorino ost og litt persille.
Pecorino Potatoes, serves 4.
Ingredients
700 grams potatoes1 dl olive oil
Sea salt
A bunch finely chopped parsley
50 g Pecorino, finely grated, save some for topping
Ground black pepper