Taco med curry blomkål og mango salsa
Taco with curried cauliflower and mango salsa recipe in english at the bottom of the page
Disse enkle vegetariske tacos er fulle av smak og proteiner! Curryblomkål og mangosalsa med tortillalefser, serveres her med avokado, rødkål eller en grønn salat. De kan varieres med også å steke løk og paprika i lag med blomkålen eller erstatte paprika med cumin og ingefær. Retten kan også serveres i pitabrød eller sammen med ris.
Ingredienser
- 1 blomkålhode, delt i små buketter
- 2 bokser (480 g) kikerter
- 3 hvitløkfedd, hakket
- 2 ts karripulver
- 1 ts paprika
- ca. 1⁄2 ts chiliflak
- 4 ss extra virgin olivenolje
- 1 ts havsalt
- Frisk koriander, hakket
- 1 stor mango
- 1⁄2 grønn chili
- 1 lime, saften av
- 2 ss koriander, hakket
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 200 °C.
- Bland blomkål, kikerter, hvitløk, krydder og olivenolje. Legg utover et stekebrett. Stek i ca. 20 minutter eller til blomkålen er mør og har fått bra farge. Smak til med salt, og dryss over koriander.
- Mangosalsa: Rens mangoen og ha fruktkjøttet i en blender sammen med chili, limesaft og koriander og kjør til puré.
TACO WITH CURRIED CAULIFLOWER AND MANGO SALSA. Serves 4
Taco with curried cauliflower and mango salsa Serve curried cauliflower and mango salsa with tortilla´s, in pita bread or with rice. Certainly along with avocado, red cabbage or a green salad.
Ingredients
1 cauliflower, cut into small bouquets2 boxes (480 g) chickpeas
3 garlic cloves, chopped
2 teaspoons of curry powder
1 teaspoon sweet paprika
about. 1/2 teaspoon chiliflakes
4 tablespoon extra virgin olive oil
1 teaspoon of sea salt
Fresh coriander, chopped
1 large mango 1/2 green chili 1 lime, juice 2 tablespoons coriander, chopped
Method
Preheat the oven to 200 ° C.Mix cauliflower, chickpeas, garlic, spices and olive oil. Spread on a baking tray . Roast for approx. 20 minutes or until cauliflower is tender and has a nice. Season with salt and sprinkle with coriander. - Mangosalsa: Clean the mango and have the pulp in a blender with chili, lime juice and coriander and run to puree.