Enkel grønn fiskecurry med kokosmelk.

Easy made green fish curry with coconut recipe in english at the bottom of this page 👇🏽
Thai inspirert mat er en favoritt hjemme hos oss. Det er mat som er rask å lage og kombinasjoner som frisk, sterk og fyldig er kjempegodt. Denne oppskriften er en basisoppskrift på en veldig enkel fiskecurry som er lett å få til.

Enkel grønn fiskekarri med kokosmelk

Personer : 2

Ingredienser

  • 4 dl kokosmelk
  • 1 lime, saft
  • 2 ss fiskesaus
  • 2 ss grønn thai curry paste eller mer
  • 4 lime blader ,kan sløyfes
  • 400 g fisk i terninger, som laks, torsk, ørret osv ( scampi kan også brukes)
  • 1 neve vårløk, skivet
  • 100 g sukkererter eller brokkoli
  • 150 g babymais
  • Frisk koriander, hakket

Slik gjør du

  1. Bland kokosmelk ,karripaste, fiskesauce, limeblader og limesaft i en kjele og kok i 3 minutter. Tilsett fiskebiter, ( eventuell scampi) halvparten av sukkerertene og babymais. La alt småkoke i 3 minutter og tilsett vårløk. Når du skal servere retten drysser du over hakket koriander, litt mer vårløk og resten av grovhakkete sukkerertene. Serveres med ris eller nudler .
  2. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  3. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SIMPLE GREEN FISH CURRY WITH COCONUT MILK Servese 2

Thai-inspired food is a favorite in our home . This is food that is easymade and combinations of fresh, hot and full are very nice. This is a quick basic recipe for a very easy fish curry

Ingredients

4 dl coconut milk
1 lime juice
2 tablespoons fish sauce
2 tablespoons green thai curry paste or more
4 lime leaves
400 g fish in cubes, such as salmon, cod, trout etc (scampi can also be used)
1 spring onions, sliced
100 g sugar snap peas or broccoli
150 g baby corn
Fresh coriander, chopped

Method

Mix coconut milk, curry paste, fish sauce, lime leaves and lime juice in a saucepan and cook for 3 minutes. Add fish , (possibly scampi) half of the sugarsnap peas and baby corn. Let it simmer for 3 minutes and add the spring onions. When serving the dish sprinkle over chopped coriander, a little more spring onion and the rest of the sugar snap peas. Serve with rice or noodles.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.