Honning og rosmarin ristete nøtter

Recipe for Honey and rosemary roasted nuts in english, scroll down the page 👇🏾 Ristete nøtter smaker godt og du kan raskt og enkelt lage din egen variant. Disse rosmarin og honning ristede nøtter er den perfekte blanding av søtt og salt, og de kan oppbevares i et par uker. Det er en skikkelig yummy snack eller julehilsen til en venn.

Bytt ut honning med lønnesirup om du er veganer.

Honning og rosmarin ristete nøtter

Ingredienser

  • 500 g nøtter, lag din egen blanding (mandler, pecan, cashew …)
  • 2 ss rennende honning
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 1 ss havsalt , flak
  • Et par kvaster med frisk rosmarin

Slik gjør du

  1. Forvarm ovn til 180 °C
  2. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt. Spre nøtter jevnt over et stekebrett med bakepapir og stek i 15 - 20 minutter eller til de begynner å dufte og få farge. Ta brettet ut av ovn halvveis gjennom stekingen og snu på nøttene. La nøttene avkjøle helt før de flyttes fra stekebrettet. Oppbevares i en tett boks eller glass med lokk.

Honey and rosemary roasted nuts

Roasted nuts taste good and you can quickly and easily make your own variant. These rosemary and honey roasted nuts are the perfect blend of sweet and salty, and they can be stored for a few weeks. It´s a real yummy snack or as a Christmas gift to a friend.

ingredients

500 g nuts ( almonds, pecan, cashew…)
2 tablespoons runny honey
1 tablespoon olive oil
2 tablespoons water
1 tablespoon sea salt flakes
A few sprigs with fresh rosemary

Method

Preheat ovn to 180 °C

Place all the ingredients in a bowl and toss to combine. Spread nuts evenly over a baking tray lined with baking paper and roast for 15 - 20 minutes or until starting to brown. Take the tray out of the ovn halfway through cooking and turn the nuts.  Cool completely on pan and store cooled nuts in a covered container.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.