Spagetti med avokado, soltørkete tomater og oliven

Recipe for Spaghetti with avocado, sundried tomatoes and olives in english at the bottom of the page👇🏾

Det er egentlig enkelt å lage velsmakende vegetarmat.  Pasta slår aldri feil og med en god olivenolje, hvitløk, soltørkete tomater og persille får man mye smak.  Man trenger hverken ost eller saus i denne spagettiretten. Den milde gode avokado smaken og kremaktige konsistensen balansere chilien og gjør retten både mer næringsrik og komplett.

Spagetti med avokado, soltørkete tomater og oliven

Personer: 2

Ingredienser

  • 250 g spagetti
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 rød chili, uten frø og hakket
  • 1 dl ( bruk gjerne mer) sorte kalamat oliven, hakket
  • 3 ss soltørkete tomater i olje, hakket
  • 1 neve frisk persille
  • Litt chiliflak
  • 1 Avokado
  • Pepper
  • Salt

Slik gjør du

  1. Kok spagetti som anvist på pakken. Fres hvitløk og chili forsiktig i olivenoljen i en stor stekepanne. Tilsett hakkete oliven, soltørkete tomater og persille. Bland i ferdigkokt spagetti og litt chiliflak og smak til med salt og pepper. Bland i litt mer olivenolje og løfte i skivet avokado uten å røre for mye.

Spaghetti with avokado, sundried tomatoes and olives, serves 2

It's really easy to make tasty vegan food. Pasta never fails and with a good olive oil, garlic, sundries tomatoes and parsley you get a lot of flavor in this dish. The gentle good avocado flavor and creamy consistency balance the chili and makes the dish both more nutritious and complete.

Ingredients

250g spaghetti
2 tablespoons extra virgin olive oil
2 cloves garlic, minced
1/2 red chili, seeded and chopped
ca 1 dl black kalamat olives, chopped
3 tablespoons sundried tomatoes in oil, chopped
1 handful fresh parsley
Some chili flakes
1 avocado
Pepper
Salt

Method

Boil spaghetti as directed on the package. Saute garlic and chili gently in olive oil in a large frying pan. Add the chopped olives, sundried tomatoes and parsley. Mix in cooked spaghetti and some chili flakes and season with salt and pepper. Mix in a little more olive oil and add avocado slices without stirring too much.

2 Comments

  • comment-avatar
    Camilla 30. januar 2018 (17:51)

    Denne er fantastisk! En favoritt hos hele familien (1 veganer, 1 vegetarianer og 2 foreldre som følger opp bærekraftige valg 🙂 Takk for deilig matinspirasjon og vakre bilder!
    Camilla 🙂

    • comment-avatar
      Aicha Bouhlou 31. januar 2018 (15:09)

      Så hyggelig å høre, Camilla, Det er inspirerende for meg og vite at jeg kunne glede hele familien din Tusen takk for tilbakemeldingen.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.