Banan og havregryns pannekaker

Recipe for banana and oatmeal pancakes in english at the bottom of this page.Litt sunnere pannekaker til frokost, lunsj eller middag! Topp dem med friske bær, frukt, yoghurt  eller honning .

Banan og havregryns pannekaker

personer: 2

Ingredienser

  • 2 egg
  • 2 modne banan most
  • 1 ½ dl havregryn, lettkokte
  • 1 dl hvetemel
  • ½ ts bakepulver
  • 1 dl surmelk eller vanlig melk
  • 1 knivsodd salt

Slik gjør du

  1. Rør sammen alle ingredienser i en bolle til en jevn og fin røre. La den stå og svelle 10 minutter. Det er ikke nødvendig med sukker i røren når man bruker banan. Desto modnere banan man bruker desto søtere blir pannekakene. Stek små pannekaker på middels varme i litt smør. Server med honning og frukt eller bær.

Banana and oatmeal pancakes, serves 2

Healthier pancakes for breakfast, lunch or dinner! Top them with fresh berries , fruit, yogurt or honey.

Ingrediens

2 eggs
2 ripe banana mashed
1 ½ dl oatmeal, lightly cooked
1 dl flour
½ tsp baking powder
1 dl sour milk or regular milk
1 pinch salt

Method

Mix together all ingredients in a bowl until smooth and nice. Leave it to swell for 10 minutes. It is not necessary with sugar in the batter when using banana. The banana sweatnes the pancakes. Bake small pancakes on medium heat butter and serve with honey and fruit or berries.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.