Banan og havregryns pannekaker
Recipe for banana and oatmeal pancakes in english at the bottom of this page.Litt sunnere pannekaker til frokost, lunsj eller middag! Topp dem med friske bær, frukt, yoghurt eller honning .
Ingredienser
- 2 egg
- 2 modne banan most
- 1 ½ dl havregryn, lettkokte
- 1 dl hvetemel
- ½ ts bakepulver
- 1 dl surmelk eller vanlig melk
- 1 knivsodd salt
Slik gjør du
- Rør sammen alle ingredienser i en bolle til en jevn og fin røre. La den stå og svelle 10 minutter. Det er ikke nødvendig med sukker i røren når man bruker banan. Desto modnere banan man bruker desto søtere blir pannekakene. Stek små pannekaker på middels varme i litt smør. Server med honning og frukt eller bær.
Banana and oatmeal pancakes, serves 2
Healthier pancakes for breakfast, lunch or dinner! Top them with fresh berries , fruit, yogurt or honey.
2 ripe banana mashed
1 ½ dl oatmeal, lightly cooked
1 dl flour
½ tsp baking powder
1 dl sour milk or regular milk
1 pinch salt
Ingrediens
2 eggs2 ripe banana mashed
1 ½ dl oatmeal, lightly cooked
1 dl flour
½ tsp baking powder
1 dl sour milk or regular milk
1 pinch salt