Marokkansk squashsalat
Moroccan zucchini salad recipe in english at the bottom of the page👇🏽Frisk og lettlaget marokkansk squashsalat som er godt tilbehør til det meste og kan oppbevares i kjøleskap i flere dager.
Ingredienser
- 2 squash, i terninger
- 2 ss olivenolje
- 1 - 2 ts sitronsaft eller eddik, gjerne mer
- 2 fedd hvitløk, knust eller finhakket
- 1 ss bladpersille, finhakket
- ¼ ts spisskummen
- Litt cayenne pepper
- Salt og pepper
Slik gjør du
- Kok squashterninger i lettsaltet vann i 2–3 minutter. Avkjøl dem i isvann for å hindre at kokeprosessen fortsetter. Legg dem over i en salatbolle og tilsett knust hvitløk, olivenolje, persille, sitronsaft og krydder. Smak til med salt og pepper og eventuelt mer syre. Salaten kan lages i god tid i forkant.
MOROCCAN ZUCCHINI SALAD: Serves 4-6
Ingredients
2 zucchini, diced2 tablespoon olive oil
1 - 2 teaspoon fresh lemon juice or vinegar
2 garlic cloves, crushed
1 tablespoon finely chopped flat-leaf parsley
¼ teaspoon ground cumin
Some cayenne
Salt and pepper, to taste