Marokkansk squashsalat

Moroccan zucchini salad recipe in english at the bottom of the page👇🏽Frisk og lettlaget marokkansk squashsalat som  er godt tilbehør til det meste og kan oppbevares i kjøleskap i flere dager.

 

Marokkansk squashsalat

Personer : 4-6

Ingredienser

  • 2 squash, i terninger
  • 2 ss olivenolje
  • 1 - 2 ts sitronsaft eller eddik, gjerne mer
  • 2 fedd hvitløk, knust eller finhakket
  • 1 ss bladpersille, finhakket
  • ¼ ts spisskummen
  • Litt cayenne pepper
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kok squashterninger i lettsaltet vann i 2–3 minutter. Avkjøl dem i isvann for å hindre at kokeprosessen fortsetter. Legg dem over i en salatbolle og tilsett knust hvitløk, olivenolje, persille, sitronsaft og krydder. Smak til med salt og pepper og eventuelt mer syre. Salaten kan lages i god tid i forkant.

MOROCCAN ZUCCHINI SALAD: Serves 4-6

Ingredients

2 zucchini, diced
2 tablespoon olive oil
1 - 2 teaspoon fresh lemon juice or vinegar
2 garlic cloves, crushed
1 tablespoon finely chopped flat-leaf parsley
¼ teaspoon ground cumin
Some cayenne
Salt and pepper, to taste

Method

Cook the zucchini in light salted water for 2-3 minutes. Cool them in ice water to prevent the cooking process from continuing. Add them to a salad bowl and add crushed garlic, olive oil, parsley, lemon juice and spices. The salad can be prepared well in advance.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.