Eggerøre og kantareller
Ingredienser
- Kantareller
- Hvitløk, knust
- Fersk timian
- Salt og pepper
- Olje
- Smør
- Egg
- Godt brød
Slik gjør du
- Rens soppen. Varm en stekepanne og tilsett noen dråper olje før du legger i soppen, ikke for mye sopp om gangen og Ikke rør i pannen. Soppen skal få ligge alene uten å bli rørt i et par minutter, rist så på pannen og tilsett smør, knust hvitløksfedd og timian Vend soppen i smøret og de andre ingrediensene og stek i 30 sekunder. Smak til med salt og nykvernet pepper og litt mer olivenolje eller smør. Tilbered eggerøre, legg på brødskivene og fordel stekte kantareller opp på.
Tyve deilige måter å bruke egg på – Aichas Mat 18. april 2017 (15:18)
[…] http://aichasmat.no/eggerore-og-kantareller/ […]