Ceviche med reker

Shrimp ceviche recipe in english at the bottom of this page 👇🏽

Frisk, enkel fargerik ceviche med reker og grønnsaker som kan være en nydelig forrett, lunsj eller en imponerende flott hovedrett sammen med guacomole og tacolefser eller ris.

 Oppskriften er laget for LERØY    #REKLAME #BETALTINNLEGG

Rekeceviche

Personer: 4

Ingredienser

  • 6 dl skrelte reker, (ca 1,5kg med skall)
  • 1 rødløk, hakket  
  • 1 stor mango i terninger
  • 1 rød paprika, i terninger
  • 3-4lime, saften 
  • 1 rød chili, finhakket
  • 1 bunt frisk koriander, finhakket 
  • Salt og pepper
  • 2 ss olivenolje
  • TILBEHØR:
  • Guacomole, ris eller tacolefser.

Slik gjør du

  1. 1. Rens reker, skjær opp grønnsaker og mango og press saften ut av lime.  
  2. 2. Bland sammen med alle ingrediensene unntatt koriander og olivenolje i en stor bolle og smak til med pepper og salt etter smak. Mariner i kjøleskapet i 20 minutter og tilsett hakket frisk koriander og olivenolje rett før servering. 

SHRIMP CEVICHE

Fresh, simple colorful ceviche with shrimp and vegetables that can be a lovely starter, lunch or an impressive great entree along with guacomole and taco or rice. Serves : 4

Ingredients

6 dl peeled shrimps, (about 1.5 kg with shell)
1 red onion, chopped
1 large mango in cubes
1 red pepper, in cubes
3-4 lime, juice
1 red chili, finely chopped
1 bunch of fresh coriander, finely chopped
Salt and pepper
2 tablespoons olive oil

Method

1. Clean the shrimps, cut vegetables and mango and squeeze the juice out of the lime.

2. Mix with all ingredients except coriander and olive oil in a large bowl and season with pepper and salt to taste. Marinate in the refrigerator for 20 minutes and add chopped fresh coriander and olive oil just before serving.

Serve with:

Guacomole, rice or taco sauce.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.