Rødbetfylte egg med lakserogn
Beetroot and horseradish stuffed eggs recipe in english at the bottom of the page👇🏾 Vanligvis lager jeg fylte egg med litt spicy krydder og urter. Denne gangen har jeg laget en luksusvariant med en av mine favorittgrønnsaker, rødbet sammen med pepperrot. Rødbetfylte egg med lakserogn er smakfull og deilig forrett, superfine på tapasbord, julekoldbord eller til lunsj.
Ingredienser
- 6 stk hardkokte egg
- 1 rå rødbet, skrelt og raspet
- 3 ss majones
- 1 ts pepperrot ( du må gjerne bruke mer, smak deg frem)
- 1⁄4 ts salt
- 1⁄4 ts pepper
- 2 ts sitronsaft
- 2 ss persille, hakket
- 6 små ts lakserogn
Slik gjør du
- Kjør raspet rødbet i foodprocessor eller med stavmixer til pure. Skrell eggene og del dem i to, ta forsiktig ut eggeplommene og ha dem i en bolle. Legg de halve eggehvitbåtene på et fat.Mos eggeplommen med gaffel og bland inn rødbet, majones, pepperot og sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Bruk en teskje eller sprøytepose og fyll eggekremen i eggehvitene. Pynt eggene med lakserogn og hakket persille.
Beetroot Stuffed eggs with salmon roe
Usually I make stuffed eggs with a spicy spices and herbs. This time I a made a luxury variant with one of my favorite vegetables, beetroot with horseradish. beetroot stuffed eggs with salmon roe is flavorful and delicious appetizer, lovely for tapas table, buffet or lunch.
1 raw beetroot, peeled and grated
3 tablespoons mayonnaise
1 teaspoons (or more if you like)horseradish
1/4 teaspoon salt
1/4 teaspoon pepper
2 teaspoons lemon juice
2 tablespoons parsley,chopped
6 small teaspoon salmon roe
ingredients
6 pcs hard-boiled eggs1 raw beetroot, peeled and grated
3 tablespoons mayonnaise
1 teaspoons (or more if you like)horseradish
1/4 teaspoon salt
1/4 teaspoon pepper
2 teaspoons lemon juice
2 tablespoons parsley,chopped
6 small teaspoon salmon roe
Tyve deilige eggende retter – Aichas Mat 18. april 2017 (15:46)
[…] http://aichasmat.no/rodbetfylte-egg-med-lakserogn/ English version […]