Tabbouleh med tomater og oliven
Recipe for tabbouleh with tomatoes and olives in english at the bottom of the page.
Ingredienser
- 3 dl fullkorn couscous
- 5 tomater, i små terninger
- 1 løk, finhakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 - 2 dl sorte oliven(kalamat) uten sten, finhakket
- 1 stor neve bladpersille, finhakket
- 1 stor neve mynteblader, finhakket
- 1 sitron, saften
- 4 ss olivenolje
- Salt og pepper
Slik gjør du
- Tilbered coucous etter pakke anvisning. Avvkjøl og rør litt i couscousgrynene med en gaffel. . Bland i tomatene løk, urter og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Tabbouleh with tomatoes and olives, serves 4.
Ingrediens
3 dl wholegrain couscous5 tomatoes, diced
1 onion, finely chopped
1 garlic clove, finely chopped
1 - 2 dl black olives ( Kalamata ) pitted, chopped
1 large handful of flat-leaf parsley, finely chopped
1 large handful mint leaves, finely chopped
1 lemon, juice
4 tablespoons olive oil
Salt and pepper