Reddiker i urteyoghurt

Yogurt dressing with radishes and herbs. Recipe in english at the bottom of the page👇🏾

Solen skinner og vi har tatt frem grillen i dag.  Vi skal grille litt forskjellig og som tilbehør står både nypoteter og tomatsalat på menyen. Jeg har også laget denne friske yoghurtdressingen med reddiker og urter som er inspirert av gresk tzatziki.  Den passer å servere til både grillet kjøtt og fisk eller til annen vegetarmat.

Yoghurtdressing med reddik og urter

Personer: 4

Ingredienser

  • 2 dl gresk yoghurt
  • 2 dl rømme
  • 2 fedd hvitløk, knust eller finhakket
  • 1 skvis sitronsaft
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 liten rødløk, finhakket
  • 1 bunt reddiker, i tynne skiver
  • 2 dl hakkete urter (persille, dill, gressløk og/ eller basilikum)

Slik gjør du

  1. Rør hvitløk og sitronsaft sammen med yoghurt og rømme. Smak til med salt og pepper og bland i urter, løk og reddikskiver. La dressingen trekke 30 minutter før servering.

Yogurt dressing with radishes and herbs, serves 4

The sun is shining and we are firing up the grill today. We are grilling all kinds of food and serving new potetoes and tomato salad as sides. I also made this fresh yogurt dressing with radishes and herbs inspired by Greek tzatziki. It is suitable for serving with grilled meat, fish or other vegetarian food.

Ingredients

2 dl Greek yogurt
2 dl sour cream
2 cloves of garlic, crushed or finely chopped
1 squeeze lemon juice
½ teaspoon salt
¼ teaspoon pepper
1 small red onion, finely chopped
1 bunch of radishes, in thin slices
2 dl chopped herbs (parsley, dill, chives and / or basil)

Method

Stir garlic and lemon juice with yogurt and sour cream. Season with salt and pepper and mix in herbs, onion and radish slices. Leave the dressing 30 minutes before serving.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.