Tomat- og grillet paprikasuppe med byggryn

Recipe for easymade tomato and roasted pepper soup with barley at the bottom of this page.

Deilig næringsrik suppe med mye smak.

Pikant paprika og tomatsuppe i en fei

Personer: 4

Ingredienser

  • 1 løk , hakket
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts harissa ( marokkanske chilipaste )
  • 1/2 - 1 ts røykt paprika
  • 1 boks ( ca 380 g) hakkede tomater
  • 4 dl passata
  • 1 glass ( ca. 450 g) grillet paprika, hakket
  • 2 ss sultana rosiner
  • 3 dl vann
  • 1 terning grønnsaksbuljong
  • stor neve koriander, hakket
  • olivenolje
  • salt og pepper
  • til servering: 50 gram byggryn uten skal, kokt etter pakkeanvisning

Slik gjør du

  1. Stek løk og hvitløk i olje, tilsett paprika og harissa og surr krydderne rask i oljen sammen med løken. Tilsett grillet paprika, tomater , passata,rosiner , vann og grønnsaksterning. Kok opp og la det koke i 15 minutter. Mos suppen med en stavmikser. Smak til med salt og pepper og rør inn kokt byggryn og hakket persille .

Easymade roasted red peppers and tomato soup with barley. Serves 4

Ingrediens

1 onion, finally chopped
4 cloves garlic, finely chopped
1 teaspoon harissa (moroccan chilipaste)
1/2- 1 teaspoon smoked paprika
1 can (380g) chopped tomatoes
4 dl passata
2 tablespoons sultana raisins
1 cube vegetable stock
1 jar 450 g roasted peppers drained, chopped
3 dl water
salt
pepper
A bunch of parsley or coriander
50 g flaked barley

Method

Saute onion, garli in oil and add the paprika and harissa. Stir well and add roasted red peppers, tomatoes, passata, raisins, water and vegetable cubes. Bring to boil and cook for 15 minutes. Purée with a hand blender. When ready season with salt, pepper and stir inn cooked barely and chopped coriander.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.