Tomat- og grillet paprikasuppe med byggryn
Recipe for easymade tomato and roasted pepper soup with barley at the bottom of this page.
Deilig næringsrik suppe med mye smak.
Ingredienser
- 1 løk , hakket
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ts harissa ( marokkanske chilipaste )
- 1/2 - 1 ts røykt paprika
- 1 boks ( ca 380 g) hakkede tomater
- 4 dl passata
- 1 glass ( ca. 450 g) grillet paprika, hakket
- 2 ss sultana rosiner
- 3 dl vann
- 1 terning grønnsaksbuljong
- stor neve koriander, hakket
- olivenolje
- salt og pepper
- til servering: 50 gram byggryn uten skal, kokt etter pakkeanvisning
Slik gjør du
- Stek løk og hvitløk i olje, tilsett paprika og harissa og surr krydderne rask i oljen sammen med løken. Tilsett grillet paprika, tomater , passata,rosiner , vann og grønnsaksterning. Kok opp og la det koke i 15 minutter. Mos suppen med en stavmikser. Smak til med salt og pepper og rør inn kokt byggryn og hakket persille .
Easymade roasted red peppers and tomato soup with barley. Serves 4
Ingrediens
1 onion, finally chopped4 cloves garlic, finely chopped
1 teaspoon harissa (moroccan chilipaste)
1/2- 1 teaspoon smoked paprika
1 can (380g) chopped tomatoes
4 dl passata
2 tablespoons sultana raisins
1 cube vegetable stock
1 jar 450 g roasted peppers drained, chopped
3 dl water
salt
pepper
A bunch of parsley or coriander
50 g flaked barley