Sursild med tyttebær og løk

Sursild med tyttebær og rødløk

personer: 4

Ingredienser

  • 6 sildefilet
  • 2 dl eddik, 7%
  • 4 dl vann
  • 3 dl sukker
  • 1 hvit eller rødløk, tynne skiver
  • 2 kvaster dill, hakket
  • 1 ss skall fra økologisk sitron, strimler
  • 1 ts sort pepper korn
  • 1 laurbærblad
  • 3 ss tyttebær

Slik gjør du

  1. La sildefiletene ligge i kaldt vann i noen timer, eller til silden er passe salt. Hell av vannet og skjær sildefiletene i biter. Bland eddik, sukker og vann i en kasserolle og kok opp. Avkjøl lake. Legg sild, løk, pepperkorn, sitronskall, laurbær, tyttebær og dill lagvis på et glass. Hell lake over og sett på lokk. Oppbevar silden kald. Silden bør trekke et døgn i kjøleskapet før den spises.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.