Sursild med tyttebær og rødløk

julesild-

Sursild med tyttebær og rødløk

personer: 4

Ingredienser

  • 6 sildefilet
  • 2 dl eddik, 7%
  • 4 dl vann
  • 3 dl sukker
  • 1 rødløk, tynne skiver
  • 2 kvaster dill, hakket
  • 1 ss skall fra økologisk sitron, strimler
  • 1 ts sort pepper korn
  • 1 laurbærblad
  • 3 ss tyttebær

Slik gjør du

  1. La sildefiletene ligge i kaldt vann i noen timer, eller til silden er passe salt. Hell av vannet og skjær sildefiletene i biter. Bland eddik, sukker og vann i en kasserolle og kok opp. Avkjøl lake. Legg sild, løk, pepperkorn, sitronskall, laurbær og dill lagvis på et glass. Hell lake over og sett på lokk. Oppbevar silden kaldt . Silden bør trekke et døgn i kjøleskapet før den spises.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.