Karrisild
Ingredienser
- 6 sildefileter
- 1 liten løk, hakket
- 1/2 syrlig eple, terninger
- 2 ss sylteagurk, hakket
- 2 dl majones
- 3 ss rømme
- 2 ss lake fra sylteagurk
- 2 ts toppet karri eller mer
- 1 ts gurkemeie
- Litt pepper
- Sukker
Slik gjør du
- La sildefiletene ligge i kaldt vann i noen timer, eller til silden er passe salt. Hell av vannet, tørk sildefiletene og skjær dem i biter Visp sammen majones, rømme, lake, karri og gurkemeie. Smak dressingen til med pepper og eventuelt litt sikker . Tilsett epleterninger og løk. Bland godt og vend inn sildebitene. La karrisilden stå og trekke i et døgn før den spises.
Claire Tirill Håvardsholm 13. desember 2018 (03:10)
Hei Aicha <3 Bruker du kryddersildfileter eller spekesildfileter i karrisilden din? Jeg vil prøve karrisild oppskriften din til Jul!! Vennlig hilsen Claire
Aicha Bouhlou 14. desember 2018 (16:36)
Hei Claire. Jeg bruker kryddersild og det gjør jeg nesten i alle silderettene jeg lager.