Karrisild

sennepsild-2

Karrisild

Personer: 4

Ingredienser

  • 6 sildefileter
  • 1 liten løk, hakket
  • 1/2 syrlig eple, terninger
  • 2 ss sylteagurk, hakket
  • 2 dl majones
  • 3 ss rømme
  • 2 ss lake fra sylteagurk
  • 2 ts toppet karri eller mer
  • 1 ts gurkemeie
  • Litt pepper
  • Sukker

Slik gjør du

  1. La sildefiletene ligge i kaldt vann i noen timer, eller til silden er passe salt. Hell av vannet, tørk sildefiletene og skjær dem i biter Visp sammen majones, rømme, lake, karri og gurkemeie. Smak dressingen til med pepper og eventuelt litt sikker . Tilsett epleterninger og løk. Bland godt og vend inn sildebitene. La karrisilden stå og trekke i et døgn før den spises.

2 Comments

  • Avatar
    Claire Tirill Håvardsholm 13. desember 2018 (03:10)

    Hei Aicha <3 Bruker du kryddersildfileter eller spekesildfileter i karrisilden din? Jeg vil prøve karrisild oppskriften din til Jul!! Vennlig hilsen Claire

    • Aicha Bouhlou
      Aicha Bouhlou 14. desember 2018 (16:36)

      Hei Claire. Jeg bruker kryddersild og det gjør jeg nesten i alle silderettene jeg lager.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.