Squash og potetkaker

Squash og potetkaker også kalt fritters eller grønnsakrøsti er nydlig tilbehør og vegetarmåltid. Prøv med en enkel salat og yoghurt. Eller lag en fennikelsalat med linser og rødbetsalat med walnøtter som i bilde under. Et næringsrikt og deilig festmåltid!

 

 

 

Squash og potetkaker

Personer: 4

Ingredienser

  • 4 poteter
  • 1 squash
  • 1 løk, finhakket
  • 60 g fetaost, finsmuldret
  • 2 egg
  • 2 ss hvetemel
  • Salt
  • Pepper
  • 1 klype cayennepepper
  • Neutral olje til steking

Slik gjør du

  1. Finhakk løk og skrell poteter.  Riv potet og squash på rivjern. Legg alt over over i et rent kjøkkenhådkle og klem ut så mye væske du kan. Ha det i en bolle sammen med løk, fetaost, egg, hvetemel, salt, pepper og cayennepeper og bland godt. Husk at fetaost er salt, så vær forsiktig når du salter.
  2. Sett en stekepanne på middels varme med olje, og i 2 ss av blandingen om gangen. Frittene/ formes som små lapper. Stek på middels varme i ca. 2-3 minutter på hver side.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.