Spagetti, kantareller og soltørkete tomater
Recipe for Chantarelle and sun dried tomato spagetthi in english at the bottom of the page.
Ingredienser
- 250 g kantareller (eller annen sopp)
- 1 fedd hvitløk, knust
- 2 ss soltørkete tomater i olje, hakket
- 2 ss bladpersille, hakket
- Salt og pepper
- Olje og smør til steking
- 250 g fullkorn spagetti
Slik gjør du
- Rens soppen og kok spagetti som anvist på pakning i godt saltet vann. Varm en stekepanne og tilsett noen dråper olje før du legger i soppen, ikke for mye sopp om gangen og Ikke rør i pannen. Soppen skal få ligge alene uten å bli rørt i et par minutter, rist så på pannen og tilsett smør, knust hvitløksfedd og soltørkete tomater. Vend soppen i smøret og de andre ingrediensene og stek i 30 sekunder. Smak til med salt, nykvernet pepper og litt mer olivenolje eller smør. Bland soppen med den ferdigkokt spagetti og et dryss finhakket bladpersille.
Spaghetti, chanterelle and sun dried tomatoes, serves 2.
Ingrediens
250 g chanterelles (or other mushrooms )1 clove garlic, crushed
2 tablespoons sun dried tomatoes in oil, chopped
2 tablespoons chopped parsley
salt and pepper
oil for frying
1 tablespoon butter
250 g spaghetti