Ovnstekte poteter med spisskummen
Recipe for cumin roasted potatoes at the bottom of the page👇🏾
I dag har jeg gjort det veldig enkelt. Kjøttfri mandag behøver ikke være mer komplisert enn å lage nydelige poteter som serveres med en chuncky guacamole. Oppskriften til guacamole finner du i linken under:
Meat free Monday does not need not be more complicated than making gorgeous potatoes severed with a chuncky guacamole.
Ingredienser
- 700 gram poteter
- 4 ss solsikkeolje
- 1 ss paprika
- 1/4 ts chili (kan sløyfes)1 ss spisskummen 1 ts Havsalt +
- 1 ss spisskummen
- 1 ts havsalt +
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 225 °C Del potetene i båter. Legg dem i en bolle og tilsett olje. Dryss over paprika, spisskummen og salt. Vend potetene i kryddrene og oljen. Ha potetene over i en langpanne og sørg for at de ikke ligger over hverandre. Stek potetene på 225 °C i forvarmet ovn i ca. 30 minutter. Til potetene er møre på innsiden og ha en sprø og gyllen skorpe. Snu på dem en gang under stekingen og dryss litt mer salt over når de skal serveres.
Sweeet paprika and cumin roasted potatoes
Ingredients
800 g potatoes, cut in wedges4 tablespoons sunflower oil
1 tablespoon paprika
1/4 teaspoon chili
1 tablespoon cumin
1 teaspoon seasalt +