Mors enkle osteform med blåbær
Recipe for easymade flourless cheesecake with ricotta and blueberries in english at the bottom of the page
Dette er en lettvint og nydelig dessert til mange .
Ingredienser
- 6 egg
- 2 dl sukker
- 5 ss maisenna
- 600 g (2 beger) vaniljekesam
- 500 g ricotta
- Saften fra 1 liten sitron og 2 ts finrevet sitronskall ( økologisk)
- 250 g blåbær eller mer
Slik gjør du
- Forvarm ovn til 175 ºC. Bland sukker og egg i en bolle og visp i 1 minutt. Tilsett kesam , ricotta, maisenna, sitronskall og saft. Rør alt sammen til en jevn røre. Hell røren I en god smurt paiform og fordel blåbærene jevnt utover ostemassen. Stek i forvarmet ovn på 175 ºC på neste siste hylle fra bunnen i ca. 45 minutter. Avkjøl kaken i noen timer før den serves.
Flourless cheesecake with blueberries, serves 8 - 12
This is a popular dessert in our family. Baked cheesecake with fruit and without flour. Easy, tasty and perfectly if you are serving a crowd. The recipe can easily be halved and the fruit can be varied with berries, apples, pears, plums , etc. . .
2 dl sugar
5 tablespoons cornstarch
600 g quark
500 g ricotta
1 teaspoon vanilla sugar
1 lemon, juice and 2 teaspoons grated lemon rind
250 g blueberries or more
Ingrediens
6 eggs2 dl sugar
5 tablespoons cornstarch
600 g quark
500 g ricotta
1 teaspoon vanilla sugar
1 lemon, juice and 2 teaspoons grated lemon rind
250 g blueberries or more
Septemberglede – Aichas Mat 18. desember 2015 (20:23)
[…] Mors ovnsbakte Ostekake uten bunn her […]