Lettlaget mango og curry kylling
Easymade Mango and Curry Chicken recipe in english at the bottom of this page.Dette kommer til å bli den nye hverdagsfavoritten din! Mango og curry kylling som du lager ferdig, mens risen koker. Jeg lover at det vil ta deg maks 30 minutter å trylle frem denne deilige gryten.
Ingredienser
- 4 kyllingfileter , kutt i strimler eller terninger
- Litt neutral olje
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 2 store ss mild mangochutney
- 3 ss mild indisk curry paste eller mer
- 3 dl matfløte
- 1.5 dl vann
- 1 brokkoli, delt i små buketter
- Litt frisk koriander ( kan sløyfes)
- Ris til servering
Slik gjør du
- Varm litt olje i en gryte eller wok over middels høy varme. Ha i hvitløk og fres rask. Tilsett kylling, currypaste og mangochutney og la det frese med i et par minutter. Tilsett deretter matfløte, vann og brokkoli buketter og la småkoke i ca 3 - 4 minutter. Synes du sausen er for tykk, kan du tilsette litt mer vann. Dryss over litt hakket koriander og server med ris.
EASYMADE MANGO AND CURRY CHICKEN. Serves 4
This is going to be your new everyday favorite! Mango and curry chicken that you make ready while the rice is cooking. I promise that it will take under 30 minutes to cook this delicious dish.
Ingredients
4 chicken fillets, cut into strips or cubessome neutral oil
2 cloves of garlic, chopped
2 big tablespoons mild mangochutney
3 tablespoons mild Indian curry paste or more
3 dl cream
1.5 dl water
1 broccoli, divided into small bouquets
Some fresh coriander (optional)
Rice for serving