Til alle mine lesere, og dere som har heiet på meg.

Tusen takk ❤️ Jeg vant!!

På lørdag vant jeg prisen Årets nykommer i Årets matblogger 2016. I utgangspunktet var det stor stas og egentlig nok å bare være i finalen til hele tre priser med noen av Norges beste matbloggere ( Årets nykommer, Årets fotoblogg og Årets matblogger).
Men når man er kommet så langt, så får man selvfølgelig lyst på mer. Jeg var heldig og fikk dra hjem med prisen i Årets nykommer og her er juryens begrunnelse:

«Aicha Bouhlous blogg er fargerik, fristende og utstråler en stor kjærlighet til maten. Bloggen er ny, men utmerker seg allerede som et utmerket sted for spennende og originale retter man ellers ikke finner mange av i bloggsfæren. Bloggen er teknisk god, oversiktlig og med tekst og foto av meget god kvalitet. Bloggen fremstår som inspirerende og delikat og trigger lysten på å komme i gang med matlaging. En meget sterk nykommer.»

Det et stort klapp på skulderen, etter å ha skapt meg et nytt arbeid gjennom bloggen.  Jeg har lært meg å fotografere og å skrive lengre innlegg på norsk uten hele tiden å være engstelig for skrivefeil.
Den anerkjennelsen prisen gir er utrolig verdifull og inspirerende for mitt videre arbeid med bloggen. Tusen takk til juryen og ikke minst alle dere som stemte meg frem til nominasjonen. Jeg setter veldig pris på det og håper dere vil ha stor glede av bloggen i lang tid fremover!

Stor takk fra meg

Aicha

alle-vinnerne-2016

2 Comments

 • comment-avatar
  Kjersti Fjærestad 14. november 2016 (21:49)

  Gratulerer❤Det var en velfortjent seier.
  Det er en fryd for øyet, gane og sinn å bruke oppskriftene dine.
  Du har en trofast følger her

  • comment-avatar
   Aicha Bouhlou 15. november 2016 (18:32)

   Tusen takk for herlig melding! Den gleder❤️

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.