Tunfisksalat med couscous
Ingredienser
- 1 dl couscous
- 1 crispi salat eller annen salat
- 2 - 3 tomater
- 1 fedd hvitløk, finhakket eller knust
- En neve persille, hakket
- 30 g Jalapeno
- 1 Sitron, saften
- 1 - 2 boks tunfisk i olje ( jeg pleier å bruke 3 bokser til 4 personer)
- 2–3 ss olivenolje
- Salt
- Pepper
Slik gjør du
- Tilbered couscous etter pakkeanvisning, rør luftig med en gaffel og ha i litt olivenolje. Sett til side og avkjøl mens du forbereder grønnsakene. Bland salat, tomater, halvparten av jalapeno , halvparten av oliven, persille, og sitronsaft i couscousen. Smak til med salt og pepper. Arrangere tunfisken opp på salaten og topp med resten av jalapeno og oliven. Avslutt med noen dråper olje over salaten.