Tunfisksalat med couscous

Kjempegod og enkel ukemiddag.

 

Tunfisksalat med couscous

Personer: 2

Ingredienser

  • 1 dl couscous
  • 1 crispi salat eller annen salat
  • 2 - 3 tomater
  • 1 fedd hvitløk, finhakket eller knust
  • En neve persille, hakket
  • 30 g Jalapeno
  • 1 Sitron, saften
  • 1 - 2 boks tunfisk i olje ( jeg pleier å bruke 3 bokser til 4 personer)
  • 2–3 ss olivenolje
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Tilbered couscous etter pakkeanvisning, rør luftig med en gaffel og ha i litt olivenolje. Sett til side og avkjøl mens du forbereder grønnsakene. Bland salat, tomater, halvparten av jalapeno , halvparten av oliven, persille, og sitronsaft i couscousen. Smak til med salt og pepper. Arrangere tunfisken opp på salaten og topp med resten av jalapeno og oliven. Avslutt med noen dråper olje over salaten.

Additional Info

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.