Vårgrønn rekesalat

 

 

My Recipe

Personer: 4

Ingredienser

  • 5 dl rensete reker
  • 250 g aspargesbønner
  • 250 g frosne selskapserter
  • 1 pakke sukkererter
  • 2 avokadoer
  • 2 ss ingefær,finrevet, eller hakket
  • 1 hvitløksfedd, finrevevet eller hakket
  • 1 1/2 ss flytende honning
  • 2 lime, saften
  • 4 ss sesamolje
  • Ssalt
  • Nykvernet pepper
  • Litt frisk koriander, hakket
  • Sesamfrø
  • Chiliflak eller frisk chili, hakket

Slik gjør du

  1. Rens og skyll aspargesbønnene og fosskok i saltet vann i 3 minutter, ha i ertene og kok ett minutt til. Forfrisk raskt i iskaldt vann. Bland grønnsakene sammen med sukkererter, hvitløk, ingefær, honning, sesamolje og limesaft. Smak til med salt og pepper. Vend eller legg avokadoen og rekene i salaten dryss over med litt sesamfrø, koriander, nykvernet pepper, chiliflak eller frisk chili.

Additional Info

No Comments

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.