Ceviche sild med lime, chili og mango

Lag deilig sild med smaker inspirert av peruansk ceviche. Mango, lime, koriander og chili er utrolig godt sammen med sild.

Ceviche sild med lime, chili og mango

Ingredienser

  • 3 lime, juice
  • 1 dl eddik (7 %)
  • 1, 5 dl sukker
  • 2 1/2 dl vann
  • ca 450 g kryddersild
  • 1 liten rødløk, i tynne skiver
  • 1 mango, i biter
  • 1 rød chili, tynne skiver
  • Koriander, hakket

Slik gjør du

  1. La sildefiletene ligge i kaldt vann i noen timer, eller til silden er passe salt. Hell av vannet og skjær sildefiletene i biter. Bland eddik, sukker og vann i en kasserolle og kok opp. Tilsatt limejuice og avkjøl lake. Legg sild, løk, mango, chili og koriander lagvis på et glass. Hell lake over og sett på lokk. Oppbevar silden kaldt . Silden bør trekke et døgn i kjøleskapet før den spises.

Ingen kommentarer

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.