Varmrøkt ørretsalat med bønner og granatepler
Hot-smoked trout salad with beans and pomegranates recipe in english at the bottom of this page👇🏾
En fargerik og lettlaget salat som blir til et spennende og velsmakende måltid på rekordtid. #belgvekster
Ingredienser
- 300 g varmrøykt krydderørret eller laks
- 2 ss hvitvinseddik
- 1 ss granateplemelasse
- 3 ss ekstra virgin olivenolje
- Litt salt og pepper
- 250 g sorte linser eller brune bønner, ferdigkokt
- 1 stort granateple, kjerner av
- 1 rødløk, i skiver en
- håndfull dill
- En stor pose friske salatblader, f.eks. grønn og rød lollosalat, crispisalat og rucola
Slik gjør du
- Bland eddik, melasse, olivenolje, salt og pepper i en bolle. Tilsett bønner (eller linser), granateplekjerner, rødløk, mesteparten av dillen og bland godt. Ha alt over på serveringsfat og bland inn salatblader. Bruk hendene til å løfte salaten pent i bønneblandingen. Riv av små stykker av ørret, og legg dem utover salaten. Pynt med resten av dillen.
HOT-SMOKED TROUT SALAD WITH BEANS AND POMEGRANATE. SERVES 4
A colorful and easymade salad that turns into an gorgeous and tasty meal in no time.
Ingredients
300 g hot-smoked trout or salmon2 tablespoons white wine vinegar
1 tablespoon pomegranate molasses
3 tablespoon extra virgin olive oil
A little salt and pepper
250 g black lentils or brown beans, pre-cooked
1 large pomegranate, kernels
1 red onions in thinn slices
A fist of dill
A large bag of fresh lettuce leaves, for example: green and red lollo, crisp salad and rucola