Sopp og ertemasala
Mushroom and pea masala recipe in english at the bottom of the page.👇🏾
Soppmasala er en fantstisk god hverdagsfavoritt, som er laget på 20 minutter. Jeg bruker alltid de små ertene som går under navnet selskapserter i frysedisken. De er best!
Ingredienser
- 1 rødløk, finhakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 300 g aroma sopp eller annen sopp
- 1/4 ts malt ingefær
- 1/2 ts malt koriander
- 1/2 ts spisskummen
- 1/4 ts cayenne pepper
- Litt chiliflak
- Salt
- Pepper
- 200 g frosne selskapserter
- Litt bladpersille
- Ekstra virgin olivenolje til steking
- Couscous til servering
Slik gjør du
- Varm litt olje i en gryte og stek løk til den er myk og gyllen. Ha i hvitløk og sopp og stek videre. Tilsett nå alle krydder og rør godt slik at krydderne blandes i soppen. Tilsett erter og kok videre i ca 2 minutter til ertene er tint og varme. Tilsett persille og smak gryten til med til med salt og pepper. Tilbered couscous etter pakkeanvisning dryss over noen chiliflak og server sammen sopp og erte masala.
- Tilbered couscous etter pakkeanvisning dryss over noen chiliflak og server sammen sopp og erte masala.
MUSHROOM AND PEA MASALA
This is an amazingly good everyday favorite, made in 20 minutes. I always use the small peas ( petite pois) from the freezer in this dish. They are the best! Serves 2
2 cloves garlic, finely chopped
300 g mushrooms
1/4 teaspoon of ground ginger
1/2 teaspoon of ground coriander
1/2 teaspoon cumin
1/4 teaspoon cayenne pepper
Some chiliflakes
Salt
Pepper
200 g frozen peas
Extra virgin olive oil
Couscous for serving
Ingredients
1 red onion, finely chopped2 cloves garlic, finely chopped
300 g mushrooms
1/4 teaspoon of ground ginger
1/2 teaspoon of ground coriander
1/2 teaspoon cumin
1/4 teaspoon cayenne pepper
Some chiliflakes
Salt
Pepper
200 g frozen peas
Extra virgin olive oil
Couscous for serving