Pasta med krepsehaler og creme fraiche

Enkel god pastarett i en fei!

 

 

 

Pasta med krepsehaler og creme fraiche

personer: 4

Ingredienser

  • 400 g krepsehaler eller reker uten skall
  • 400 g pasta
  • Litt olivenolje
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 200 g erter
  • 3 dl creme fraiche
  • 4 ss revet parmesan
  • 1 bunt dill finhakket
  • Litt sitronsaft
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Kok pasta i rikelig saltet vann etter pakkeanvisning og ta med ertene i kokevannet de siste 2 minuttene. Mens pastaen koker, fres hvitløk til myk i en en liten stekepanne på middels sterk varme. Sil vannet fra pastaen og ertene og ta vare på litt av kokevannet. Ha deretter creme fraiche, hvitløk, dill, parmesanost og litt sitronsaft i pastaen. Rør i noen ss av det reserverte kokevannet i pastaen og bland godt under svak varme. Vend i krepeshaler eller reker og smak til med pepper og salt. Til slutt strø du over litt mer dill og topper med nykvernet pepper. Og pynt gjerne med spiselige blomster slik jeg har gjort om du vil. Voila!

Additional Info

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.