Frokost-eller lunsjpizza
Frokost eller lunsj pizza for en fin morgen
Når det er pizzakveld planlegger jeg av og til pizzadeigrester for å lage frokostpizza dagen etter. Det er bare å pakke inn deigen i plastfolie/gladpack og legge den i kjøleskapet over natten.
Ta deigen ut av kjøleskapet og la den stå i romtemperatur 1/2 time før bruk. Rull ut en pizzadeig og forhåndstek bunnen i forvarmet ovn i ca 5 – 7 minutter. Ta pizzabunnnen ut av ovnen. Smør på et lag med kremost eller rømme. Den letteste måten å plassere eggene der man ønsker er å å knuse dem en og en i en kopp for så å helle forsiktig på pizzabunnen. Sett pizzabunnen med eggene tilbake i ovn og stek i 7 minutter til eggene er ferdig. Legg på røykelaks og , strø over dill eller litt oregano og rucculablader.
Tyve deilige måter å bruke egg på – Aichas Mat 18. april 2017 (15:41)
[…] PIZZA MED EGG OG LAKS […]
Tyve deilige eggende retter – Aichas Mat 18. april 2017 (15:45)
[…] PIZZA MED EGG OG LAKS […]
Tyve eggende retter – Aichas Mat 11. mai 2017 (07:33)
[…] PIZZA MED EGG OG LAKS […]