Gresskarsuppe med kokosmelk

Enkel og god gresskarsuppe som er toppet med spirer og gresskarfrø.

 

Gresskarsuppe med kokosmelk

Porsjoner : 4

Ingredienser

  • 1 liten løk
  • 1 ss frisk ingefær, revet
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 1/2 rød chili, hakket
  • 1,2 kg gresskar, rens og skjær i terninger
  • Ca 1 liter grønnsakbuljong eller kraft
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 lime , saften
  • salt og pepper  
  • Olje til steking   

Slik gjør du

  1. Fres løken i litt olje til den begynner å bli myk. Tilsett ingefær, chili, hvitløk og stek i et par minutter til. Ha i gresskar, og kraft eller buljong. Kok opp og la det hele småkoke til gresskar er helt møre, i omtrent 20 -30 minutter. Kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser eller i mikser. Tilsett kokosmelk eller rømme og smak til med limesaft, pepper og salt.
  2. Server med friske spirer og gresskarfrø eller bare litt hakket koriander.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.