Sennepsild

sennepsild-

Sennepssild

personer: 4

Ingredienser

  • 6 sildefilet
  • 1 eggeplomme
  • 1,5 ss sukker
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss vanilg sennep
  • 1,5 dl solsikkeolje
  • 1 dl dill, finhakket
  • Pepper

Slik gjør du

  1. La sildefiletene ligge i kaldt vann i noen timer eller til silden er passe salt. Hell av vannet, tørk sildefiletene og skjær dem i biter. Rør sammen eggeplomme, sukker, hvitvinseddik og sennep. Pisk inn solsikkeolje. Begyn med noen dråper og øk til en tynn stråle. Smak til med pepper. Tilsett finhakket dill og sildebiter. Oppbevar kald og la stå natten over for å utvikle smaken.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.