Ovnsbakte plommer

Det bugner av flotte norske plommer i butikkene, eller kanskje du har ditt eget plommetre.

Det er mye man kan lage av plommer, men det er ikke alltid nødvendig å lage en pai eller legge de i lake for å nyte høstens plommer som dessert.  Ovnsbakte plommer er en enkel og nydelig dessert! Server lunken med iskrem eller mascarponekrem.

Ovnsbakte plommer

Personer: 4

Ingredienser

  • 600 g plommer
  • 1 ss maisena
  • 3 ss brunt sukker
  • 1 klype salt
  • En håndfull hakkede mandler

Slik gjør du

  1. 180°C
  2. Del plommene og fjern steinen. Ha sukker, salt og maisena i en bolle og vend frukten i den. Legg i en smurt ildfast form og dryss over mandler. Stek i forvarmet ovn på 180 °C i ca 30 min. Server med is, pisket fløte eller mascarponekrem.

Additional Info

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.