Jordbær trifle

Recipe for strawberry trifle in english at the bottom. Når du ikke har tid til å lage en  hjemmelaget kake eller kanskje ikke har talent for avanserte lagkaker – kan du lage dette .  Jordbær lagvis med fingerkjeks eller biscotti (dyppet i juice eller likør) i lag med en herlig blanding vaniljesaus og macarpone.

 

 

 

 

Jordbær trifle

Personer: 4-6

Ingredienser

  • 600 g Jordbær
  • 8 ss Cointreau eller appelsinjuice
  • 5 ts sukker
  • 150 g Savoiardi også kalt ladysfingers eller fingerkjeks . Biscotti kan også brukes
  • 250 g mascarpone
  • 2 1/2 dl vaniljesaus

Slik gjør du

  1. Del jordbærene og legg dem i en skål med 2 ts sukker. Pisk mascarpone med resten av sukkeret og rør i vaniljekrem. Dypp ladyfingers i Cointreau eller juice, knus lett og legg lag med jordbær,vanilje mascarpone og kjeks om hverandre i en servering skål. Pynt med jordbær avslutningsvis, dekk med plast-film og sett kjølig i ca 30 minutter.

Strawberry trifle serves 4 - 6

600 g Strawberries
8 tbsp Cointreau or orange juice
5 tsp. Sugar
About 150 g Lady fingers (Savoiardi ) or biscotti
250 g Mascarpone
250 ml Ready bought Vanilla custard sauce

Method

Slice the strawberries and place in a bowl with 2 tsp. of sugar. Beat the mascarpone with the remaining sugar, add the vanilla custard and fold it in. Dip the ladyfingers into the Cointreau or juice. Place ladyfingers (biscotti), sliced strawberries, vanilla mascarpone cream in layers in a a serving bowl and decorate with the last of strawberries. Cover with cling-film and cool for 30 minutes.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.