Vegetarboken min er i salg nå!

BESTILL BOKEN HER !

I familielivet skaper maten tettere relasjoner og knytter oss nærmere hverandre. Det å dele mat handler om omsorg, ikke bare å bli mett. Det dreier seg om samtalen, det å skape minner sammen og å leve. Mat  skaper så utrolig mye samhørighet og glede rundt bordet. Den er der når vi skal feire noe og når vi skal kose oss litt – alt det dreier seg om mat. Sunn og fargeglad mat.

Jeg er verken vegetarianer eller veganer, men har alltid laget mat med masse grønnsaker til meg selv og min familie. Jeg liker å spise i farger og etter sesong. Hvilken grønsaker som er tilgjenngelig avgjør ofte hva jeg skal lage. Grønnsaker er inspirerende i matlaging. Jeg begynner alltid med dem, så kjenner jeg etter hva og om jeg har lyst på noe i tillegg. Inspirasjon henter jeg ofte fra min multikulturelle bakgrunn. Det er ikke vanskelig å lage en fullverdig middag av grønnsaker, men du trenger kanskje noen tips om krydder og spennende kombinasjoner! Nettopp det har jeg samlet i denne boken. Jeg vokste opp med denne maten, og jeg lar meg inspirere av maten rundt Middelhavet. Men alle ingrediensene kan du også finne i en norsk matbutikk.   Den GRØNNE MATEN  er en vegetar kokebok der jeg har samlet et femtitalls småretter og like mange mettende middager, alle basert på grønnsaker .

.
.
Boken kan kjøpes i din nærmeste bokhandel eller bestilles på nett:

https://www.ark.no/boker/Aicha-Bouhlou-Den-gronne-maten-9788205506923?gclid=CNaShK6DzNUCFQw8Gwodd9YCsg

2 Comments

 • comment-avatar
  Sara 10. januar 2019 (22:05)

  Jeg får denne boken i posten imorgen (forhåpentligvis) og jeg tror aldri jeg har gleda meg mer til å få ei kokebok!! Elsker grønnsaker, men har som di aller fleste litt dårlig fantasi, så tror denne blir helt perfekt for meg!! Dette er kokeboka jeg har lengtet etter uten helt å vite det. Gleder meg til å lage en fargerik helgemiddag! 🙂

  • comment-avatar
   Aicha Bouhlou 15. januar 2019 (15:48)

   Hei Sara,
   takk for nydelig melding!
   Håper boken kan skape masse herlig matglede
   Hilsen

   Aicha

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.