Vårlig potetsalat med asparges og dill
Recipe for spring potato salad with asparagus and dill in english at the bottom of this page.
Ingredienser
- 500 poteter , gjerne nypoteter
- 1 bunt asparges
- 2 ss majones
- 2 ss Dijon sennep
- 2 dl rømme
- 1 sitron, saften
- 1 bunt dill, hakket
- ½ ts salt
- Pepper
Slik gjør du
- Vask potetene godt og kok dem med skall på. Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre i kjelen. Del potetene og bruk dem med skall på i salaten, Du kan gjerne skrelle dem om du foretrekker det. Kok asparges i et par minutter, avkjøl i isvann og kutt i mindre biter. Rør sammen majones, sennep , sitronsaft og rømme og smak til med salt og pepper. Bland i poteter, asparges og dill.
Spring potato salad with asparagus and dill
Ingrediens
500 potatoes1 bunch asparagus
2 tablespoons mayonaise
2 tablespoons Dijon mustard
2 dl sour cream
1 lemon, juice
1 bunch dill, chopped
½ tsp salt
pepper
Guro Samuelsen 22. juli 2017 (15:28)
Det blir ikke litt mye poteter, da? 🙂
Aicha Bouhlou 31. juli 2017 (12:30)
Det avhenger av hva mer du skal servere til. Det beregnes vanligvis mellom 400 – 600 g poteter til en potetsalat til 4 personer.
8 x Potetsalat – Aichas Mat 16. mai 2018 (17:50)
[…] Vårlig potetsalat med asparges og dill […]