Vårlig potetsalat med asparges og dill

Recipe for spring potato salad with asparagus and dill in english at the bottom of this page.

Vårlig potetsalat med asparges og dill

personer: 4 - 6

Ingredienser

  • 500 poteter , gjerne nypoteter
  • 1 bunt asparges
  • 2 ss majones
  • 2 ss Dijon sennep
  • 2 dl rømme
  • 1 sitron, saften
  • 1 bunt dill, hakket
  • ½ ts salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Vask potetene godt og kok dem med skall på. Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre i kjelen. Del potetene og bruk dem med skall på i salaten, Du kan gjerne skrelle dem om du foretrekker det. Kok asparges i et par minutter, avkjøl i isvann og kutt i mindre biter. Rør sammen majones, sennep , sitronsaft og rømme og smak til med salt og pepper. Bland i poteter, asparges og dill.

Spring potato salad with asparagus and dill

Ingrediens

500 potatoes
1 bunch asparagus
2 tablespoons mayonaise
2 tablespoons Dijon mustard
2 dl sour cream
1 lemon, juice
1 bunch dill, chopped
½ tsp salt
pepper

Method

Wash potatoes well and boil them with the skin on. Drain and let potatoes steam dry. I use the skin on for the salad, but you may prefer to peel them. Peel asparagus, cook them for about 4 minutes and cool them in ice water. cut in smaller pieces. Mix mayonaise, mustard, lemon juice and sour cream and season with salt and pepper. Blend in the potatoes, asparagus and dill.

3 Comments

  • comment-avatar
    Guro Samuelsen 22. juli 2017 (15:28)

    Det blir ikke litt mye poteter, da? 🙂

    • comment-avatar
      Aicha Bouhlou 31. juli 2017 (12:30)

      Det avhenger av hva mer du skal servere til. Det beregnes vanligvis mellom 400 – 600 g poteter til en potetsalat til 4 personer.

  • comment-avatar
    8 x Potetsalat – Aichas Mat 16. mai 2018 (17:50)

    […] Vårlig potetsalat med asparges og dill […]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.