Syltet rødløk

Pickled onions recipe in english at the bottom of the page👇🏽

Nesten hvilken som helst dag i uken, uansett sesong  – vil du alltid finne syltet rødløk i kjøleskapet mitt. Det er det lille tilbehøret som kan løfte et måltid fra alminnelig til kjempegodt. Syltet rødløk har ubegrensete bruksområder og kan serveres med kjøtt, taco, ostesmørbrød, hummus, salater, fisk, eller som topping på laksesmørbrødene dine med kremost og laks.

Mine laksesmørbrød er laget med :

Bagels, kremost, salatblader, dill, laks og syltet rødløk.

Slik gjør du

Ingredienser

  • 2  rødløk, skjæres I tynne skiver
  • 1/2 dl hvitvinseddik eller eplecider eddik
  • 1 dl sukker
  • 1.5 dl vann
  • 1 knivsodd salt

Slik gjør du

  1. Kok opp eddik, sukker, salt og vann og hel varm eddik lake over løken. Ha Løken I et rent glass med lokk eller dekk med plastfolie og sett kjølig og la smaken sette seg i minst en time før bruk. Kan oppbevares minst i 2 uker i kjøleskapet .
  2. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  3. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

PICKLED ONIONS

Almost any day of the week, any season of the Year -you’ll find pickled red onions in my fridge. It’s the little thing that can give a dish the finishing touch & there are countless uses for pickled onions. Meats, taco’s, sandwiches, hummus, salads, fish, or as a topping on a cream cheese & salmon bagel like this one.

Ingredients

2 red onions, cut into thin slices
1/2 dl white wine vinegar or apple cidar vinegar
1 dl sugar
1.5 dl water
A pinch of salt

Method

Whisk ingredients in a pot and boil quickly until sugar and salt dissolve. Place onion in a jar and pour vinegar mixture over. Cover the jar and chill. Let sit for at least one hour before useing. Can be stored in fridge for at least 2 weeks.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.