Salat med kidneybønner og vårløk

For kidneybean salad recipe in english scroll down the page

Salat med kidneybønner og vårløk

Personer: 4-6

Ingredienser

  • Ca 600 gram ferdig kokte kidneybønner
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ½ - 2 sitroner, saften
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ts flytende honning
  • Salt
  • Pepper
  • 4 vårløk, hakket
  • 1 rødløk, hakket
  • 1 stor grønn paprika, i terninger
  • 1 neve bladpersille, finhakket

Slik gjør du

  1. Rør sammen ingredienser til dressing og hell over kidney bønnene. Ha i resten av salat ingrediensene, smak til med salt og pepper og dryss over mer persille .

Kidneybean salad , serves 4-6.

Ingrediens

Kidney bean salad 4- 6 Approximately 600 grams of pre-cooked kidney beans
1 clove garlic, minced
1 ½ - 2 lemons, juice
4 tablespoons olive oil
2 teaspoons honey
salt
pepper
4 green onions, chopped
1 red onion, chopped
1 big green bell pepper, diced
1 handful flat-leaf parsley, finely chopped

Method

Mix together the ingredients for the dressing and pour over the kidney beans. Add all remaining salad ingredients, season with salt and pepper and sprinkle over a little more parsley.

1 Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.