Rabarbra og jordbær smuldrepai
Personer: 6
Ingredienser
- 300 g rabarbra
- 300 g jordbær
- 1 1/2 dl sukker
- 2 ss potetmel
- 1 ss fersk ingefær, revet
- Til smuldredeig:
- 2 dl hvetemel
- 1 ½ dl sukker
- 2 ss Tahini eller malte mandler ( kan sløyfes)
- 100 gram smør, romtemperert
Slik gjør du
- Varm ovnen til 180 °C
- Skjær rabarbraen i jevne biter. Del jordbærene . Bland sammen rabarbra, jordbær, sukker, potetmel og ingefær. Ha rabarbra og jordbærfyllet i en mellomstor ildfast form eller porsjonsformer. Bland sammen alle ingrediensene til smuldredeigen og dryss den i et jevnt lag over rabarbra og jordbærfyllet. Stek paien i ca 30 - 40 minutter til smulne er gyllen. Kortere tid om du bruker porsjonsformer. La paien få stå i ca 20 minutter til avkjøling før servering. Server med pisket krem, vaniljesaus eller is.
Prev post
Vårlig potetsalat med asparges og dill
Next post
Salat med urter og fetaost
No Comments
Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.