Ovnsstekte druer og rosenkål med valnøtter.
Roasted grapes and brussel sprouts with walnuts recipe in english at the bottom of the page👇🏾Ovnsstekte druer og rosenkål med valnøtter, balsamicoeddik og litt timian er mitt favoritt tilbehør fortiden. Søt, surt, salt og bittert fra valnøttene gjør den til en perfekt balansert rett. Jeg har spist den sammen med kalkun, kylling , fisk, viltkjøt, lam og opp på hummusen min. Utrolig godt med det meste og så lettlaget!
Ingredienser
- 300 mørke stenfrie druer
- 300 g rosenkål
- Olivenolje
- Litt frisk timian, hakket (valgfritt)
- Salt
- Pepper
- 1 ss balsamicoeddik
- 1 dl valnøtter, grovhakket
Slik gjør du
- Forvarm ovn til 200°C
- Rens og del rosenkålen i to og legg sammen med druer i en ildfast form. Drypp over godt med olivenolje. Dryss over timian, salt og pepper, bland alt sammen. Stek rosenkålen på 200°C i 15 - 20 minutter til rosenkålen er mør og gyllen. Drypp over balsamico, skrap opp karamelliserte biter med treskje og bland i hakkete valnøtter.
- -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ROASTED GRAPES AND BEUSSELS SPROUTS WITH WALNUTS
My favorite side dish right noW. Roasted grapes & brussel sprouts with walnuts, balsamic vinegar & thym. Sweet, sour, salty & bitter from the walnuts makes it so perfectly balanced. Easymade delicious and delicious .
300 dark stone-free grapes
olive oil
1 tablespoon balsamic vinegar
salt
freshly ground pepper
Some fresh thyme, chopped (optional)
1 dl walnuts, coarsely chopped
Ingredients
300 g brussel sprouts300 dark stone-free grapes
olive oil
1 tablespoon balsamic vinegar
salt
freshly ground pepper
Some fresh thyme, chopped (optional)
1 dl walnuts, coarsely chopped