Overnatt couscous/ kjøleskapsgrøt
(Overnight couscous recipe in english at the bottom of this page.)
Du trenger ikke å droppe frokosten for å spare tid. Du trenger bare 3 ekstra minutter for å finne frem og røre sammen ingrediensene til frokosten din kvelden før. Prøv denne couscous varianten av den populære “overnight” grøten (kjøleskapsgrøt) som vanligvis lages av havregryn kvelden før.
Dette er en god frokost eller ta med mat. Fix ferdig, rett fra kjøleskapet.
Ingredienser
- 3 ss fullkorn couscous
- 1 dl appelsinjuice
- 1 ts honning
- 4 ss gresk yoghurt eller vanlig yoghurt naturell
- 1/2 appelsin, i biter og annen frukt eller bær
Slik gjør du
- Rør sammen couscous, yoghurt, honning og appelsinjuice i et glass med skrulokk. Sett over natten i kjøleskapet. Neste dag kan du tilsette friske appelsinbiter og annen frukt eller bær.
Overnight couscous
Ingredients
3 tablespoons whole-wheat couscous1 dl orangejuice
1 teaspoon runny honey
4 tablespoons greek yogurt
½ a orange, chunks & other fruits and berries