Overnatt couscous/ kjøleskapsgrøt

(Overnight couscous recipe in english at the bottom of this page.)

Du trenger ikke å droppe frokosten for å spare tid. Du trenger bare 3 ekstra minutter for å finne frem og røre sammen ingrediensene til frokosten din kvelden før. Prøv denne couscous varianten av den populære “overnight” grøten (kjøleskapsgrøt) som vanligvis lages av havregryn kvelden før.

Dette er en god frokost eller ta med mat. Fix ferdig, rett fra kjøleskapet.

 

 

Overnatt couscous/ kjøleskapsgrøt

Ingredienser

  • 3 ss fullkorn couscous
  • 1 dl appelsinjuice
  • 1 ts honning
  • 4 ss gresk yoghurt eller vanlig yoghurt naturell
  • 1/2 appelsin, i biter og annen frukt eller bær

Slik gjør du

  1. Rør sammen couscous, yoghurt, honning og appelsinjuice i et glass med skrulokk. Sett over natten i kjøleskapet. Neste dag kan du tilsette friske appelsinbiter og annen frukt eller bær.

Overnight couscous

Ingredients

3 tablespoons whole-wheat couscous
1 dl orangejuice
1 teaspoon runny honey
4 tablespoons greek yogurt
½ a orange, chunks & other fruits and berries

Method

Stir together couscous, yogurt, honey and orange juice in a glass with screw caps. Set overnight in the refrigerator. Add fresh orange chunks and other fruits or berries the next morning .

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.