Naan smørbrød med hummus og grønnsaker
Lunsj er en av de måltidene som skal være så enkle, men aldri er det. Og du vet hvorfor? Det er fordi de ofte blir fort kjedelig. Inntil du oppdager hummus 🙂 Lag en porsjon hummus (eller kjøp) og bruk den på brødskivene dine sammen med forskjellige grønnsaker hver dag. Her har du min hummusoppskrift: Hummus
Ingredienser
- Naan brød, eller annet brød
- Hummus
- Rødbet, kokt
- Bimi , du kan også bruke andre grønnsaker som brokkoli, asparges eller rosenkål
- Granateplefrø
- Karse
Slik gjør du
- Skjær kokte rødbeter i terninger og sett til side. Varm Naan brød i ovn eller toaster og del i to på langs. Varm olje i en panne og stek bimi eller andre grønnsaker rask til de er møre men fremdeles har en fast kjerne. Smør et tykt lag med hummus på naan brød. Legg rødbet terninger på en og strø over karse. Legg Bimi på den andre og strø over granateplefrø.