Kylling med sumak og granatepler

Kylling med sumak og granatepler

personer: 4

Ingredienser

  • 4 kyllinglår, eller en 1 kylling, delt opp
  • 1 granateple elller mer, kjerner av
  • MARINADE 
  • 3 ss ekstra virgin olivenolje
  • 2 ss sumak
  • 2 hvitløkfedd, knust
  • 1⁄2–1 ts chiliflak
  • 1 ts tomatpuré
  • 1 ts flytende honning 
  • 1 ss granateplemelasse 
  • 1 ts salt 
  • Litt persille, hakket

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 °C.
  2. Bland alle ingrediensene til marinaden og gni den inn i kyllingen.  Ha kyllingen i en ildfast form og stek i ovnen i ca. 30 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt. Pass på at kyllingen ikke blir brent. Hvis den får for mye farge, kan den dekkes til med aluminiumsfolie. Dryss raust med granateplekjerner og litt persille over kyllingen og server med quinoa eller couscous tabouleh. 

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.