Kokos-riskrem med appelsin

Kokos-riskrem med appelsin er også knallgod med mango.

 

 

 

Kokos-riskrem med appelsin

Porsjoner: 4

Ingredienser

  • 1 dl grøtris
  • 6 dl vann
  • 4 dl (1 boks) fet kokosmelk
  • 2-3 ss sukker
  • en klype salt
  • 1 vaniljestang
  • 3 dl kremfløte, soya eller havrefløte
  • 3 appelsiner

Slik gjør du

  1. Kok opp grøtris og vann i en kjele, og la koke i 30 minutter på middels varme til vannet er nesten kokt inn. Hell i kokosmelk og tilsett sukker, salt og vaniljestang. La grøten småkoke på svak varme i ca. 30 minutter eller til den er passe tykk. Rør om av og til slik at det ikke svir seg, og tilsette litt mer vann om nødvendig. Fjern vaniljestangen fra grøten og avkjøl den godt. Pisk soya eller havrefløte og bland i den avkjølte grøten.
  2. Skjær ut fileter av appelsinene og legge dem lagvis med riskremen i en serveringsbolle eller server ved siden av.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.