Grilllet asparges og vårløk

 

 

Grilllet asparges og vårløk

Forrett, personer: 4

Ingredienser

  • 1 bunt aspargeles
  • 1 bunt vårløk
  • 1/2 dl ekstra virgin olivenolje
  • 1 sitron, saften
  • Salt
  • Nykvernet sort pepper
  • 30 g pinjekjerner, ristet
  • 1 stykke parmesan ost, høvlet

Slik gjør du

  1. Rens aspargesene og skrell nederste delen om nødvendig. Ha asparges og vårløk i en form sammen med med olje, sitronsaft, litt salt og pepper. Bland godt. Legg asparges og vårløk over varm grill eller i grillpanne. Grill dem på begge sider til de har fått en fin farge. Asparges trenger lite tid på direkte varme for å få farge. Det er viktig å snu litt på dem underveis. Hvis de ligger for lenge kan de lett brenne. Når de har fått farge er lurt å flytte grønnsakene til den delen av grillen som ikke er så varm. Legg på lokket, og la dem grille videre i noen minutter. Legg grønnsakene på et fat og ha på høvlet parmesanost og ristete pinjekjerner.

Additional Info

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.