Grilllet asparges og vårløk

 

 

Grilllet asparges og vårløk

Forrett, personer: 4

Ingredienser

  • 1 bunt aspargeles
  • 1 bunt vårløk
  • 1/2 dl ekstra virgin olivenolje
  • 1 sitron, saften
  • Salt
  • Nykvernet sort pepper
  • 30 g pinjekjerner, ristet
  • 1 stykke parmesan ost, høvlet

Slik gjør du

  1. Rens aspargesene og skrell nederste delen om nødvendig. Ha asparges og vårløk i en form sammen med med olje, sitronsaft, litt salt og pepper. Bland godt. Legg asparges og vårløk over varm grill eller i grillpanne. Grill dem på begge sider til de har fått en fin farge. Asparges trenger lite tid på direkte varme for å få farge. Det er viktig å snu litt på dem underveis. Hvis de ligger for lenge kan de lett brenne. Når de har fått farge er lurt å flytte grønnsakene til den delen av grillen som ikke er så varm. Legg på lokket, og la dem grille videre i noen minutter. Legg grønnsakene på et fat og ha på høvlet parmesanost og ristete pinjekjerner.

Additional Info

No Comments

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.