Grillet paprika -og tomatsalat
Grilled peppers -and tomato salad recipe in english at the bottom. Scroll downtime page👇🏾
Denne salaten er en sommerfavoritt når vi griller. Det er fort gjort å legge noen paprika på grillen og sammen med solmodne tomater og en enkel dressing er den en perfekt liten forrett på brushettaen eller som tilbehør til grillmaten. Egner seg til det meste også som en del av et tapas bordeller meze.
Ingredienser
- 3 grønne paprika
- 4 modne tomater, skjæres i terninger
- 1 liten løk, hakket
- 1 -2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ss persille, hakket
- 2 ss mynte, hakket
- 3 ss ekstra virgin oliven olje
Slik gjør du
- Legg paprika hele på grillen, eller under grill i ovn, og grill til skinnet blir helt sort. Legg de grillede paprikaene over i en bolle og dekk bollen med plastfolie. La paprikaen ligge slik til den har blitt litt avkjølt. Fjern skinn og kjerner, og skjær paprikakjøtt i mindre biter. Bland paprika med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper
- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- -----------------------------------------------------------------------------------------------------
- -----------------------------------------------------------------------------------------------------
Grilled peppers - and tomato salad serves 4
This salad is a summer favorite when we grill. It is quick to add some peppers on the grill and make a salad eith tomatoes and a simple dressing. It is a perfect little appetizer on a bruchetta or as a side dish for the barbecue. It is also perfect as part of a tapas table or meze.
1 small onion, chopped
1 clove of garlic, finely chopped
1 tablespoon parsley, chopped
2 tablespoons mint, chopped
1 lemon, 1 tsp finely chopped zest + juice
3 tablespoon extra virgin olive oil
Ingredients
3 green peppers, 4 ripe tomatoes cut into cubes1 small onion, chopped
1 clove of garlic, finely chopped
1 tablespoon parsley, chopped
2 tablespoons mint, chopped
1 lemon, 1 tsp finely chopped zest + juice
3 tablespoon extra virgin olive oil
Marokkanske lammekebab – Aichas Mat 8. september 2017 (15:19)
[…] Grillet paprika -og tomatsalat […]